background

Belgisch bedrijf met kwalitatieve Kasten op Maat.

onlinekastenopmaat werkt dagelijks aan zijn kwaliteitsnormen.

Kwaliteitsvolle kasten op maat

Elke kast wordt vervaardigd in ons eigen atelier te Wielsbeke, dit garandeert de kwaliteit van onze producten en kunnen we beantwoorden aan de vraag voor maatwerk.

Wij werken enkel met hoogwaardige platen rechtsreeks van een Belgische fabrikant. De dikte van de kasten en deuren zijn 18 mm, onze ruggen zijn 8 mm. Alle kastonderdelen zijn voorzien van een ABS band van 1mm dik voor mooi afgewerkt front.

Onze scharnieren en ladegeleiders zijn van het werk ‘Blum’, deze zijn 3 dimensionaal regelbaar en voorzien van softclose, waardoor de deur en de lades zachtjes dichtvallen. De ‘Blum’ scharnieren zijn voorzien van een opkliktechniek, waardoor schroeven overbodig zijn en het installeren kinderspel wordt.

Alle lades zijn voorzien van een dempingsysteem BLUMOTION voor een gegarandeerd zacht en geruisloos sluiten.

  • Maatkast

Kast op maat

Afhankelijk van jouw wensen, kies je het ontwerp en de invulling, wij vervaardigen de kast. Dankzij onze eenvoudige configurator stel je in een mum van de tijd jouw droomkast samen.

Belgische topkwaliteit

Onze maatkasten zijn 100% Belgisch. Met meer dan 15 jaar ervaring en een geavanceerd machinepark beschikken we over alle middelen om uw droomkast te vervaardigen.

Levering aan huis

Onze levering aan huis geeft u een zorgenloos gevoel na het bestellen van jouw droomkast. We nemen persoonlijk contact met u op zodat we samen een gepast levermoment vinden.

Eenvoudige montage

Dankzij een eenvoudige montageprocedure kunnen onze kasten zonder moeite samengesteld worden. Voor je het goed en wel beseft, ben je aan het genieten van jouw knap staaltje maatwerk.