FAQ


  Woordenlijst
 • Wat is een passtuk?

  Omdat de muur niet altijd recht loopt wordt dit afgewerkt met een passtuk. Dit is een kastonderdeel dat mee kan aangepast worden met de vorm van de muur. Er zijn twee soorten passtukken. Een passtuk voor aan de zijkanten van de kast en een passtuk voor aan de bovenzijde van de kast. Bij de passtukken bovenaan, opletten voor verlichting. De deuren moeten onder de verlichting geopend kunnen worden. Bij passtukken aan de zijden: de laden en deuren moeten volledig geopend kunnen worden zonder dat ze tegen een vensterbank, radiator, … kunnen botsen.

 • Wat is een afwerkzijde?

  Een afwerkzijde is een zijde die tegen de zijkant van de kast wordt gemonteerd, indien dat deze zijkant zichtbaar is. Dit onderdeel loopt dan in de diepte van de voorkant van de kast tot tegen de muur.

 • Wat is een plint?

  Dit onderdeel komt onder de kast te zitten. Deze hoeft enkel in de lengte aangepast te worden, nadat de kast is geplaatst. Deze dient om de sokkel te verbergen.

 • Wat is een tablet?

  Als de bovenzijde van de kast is gezien, kan de bovenzijde van de kast afgewerkt worden met een tablet. Er zijn twee diktes waar je kan tussen kiezen: 18mm en een dubbele dikte van in totaal 36 mm (2 X 18 mm).