background

Meet uw ruimte correct op

Wij doen de rest

Hoe tewerk gaan bij het meten

Meet de ruimte waar de kast moet komen nauwkeurig op. Na het opmeten van de ruimte kan je meteen van start gaan met het ontwerpen van jou ideale inbouwkast.

Ga naar onze online configurator en geef alle afmetingen in. Let op: al deze maten dienen in mm te worden ingevoerd.

Onlinekastenopmaat.be voorziet passtukken: deze komen links, rechts en bovenaan om de kast mooi tegen de muur/plafond af te kunnen werken. Indien uw meubel niet tegen een muur aan komt en de zijkant van de kast zichtbaar is, kan je kiezen voor een afwerkzijde i.p.v. een passtuk.

Wij voorzien plinten van 90mm tem 120mm. De kast wordt gemonteerd op verstelbare regelpoten. De juiste plinthoogte kan je zelf bepalen in onze online configurator. Tip: Hou bij elke afmeting rekening met bestaande stopcontacten, schakelaars, deuropeningen, vensters, rolluikbak, radiator en andere mogelijke obstakels. Opgelet: Indien u gebruik maakt van deuren/ kledinglift/ lades, zorg er voor dat je voldoende plaats hebt vóór de kast, zodat deze plaats hebben om volledig geopend kunnen worden.

Meet de ruimte voor uw maatkast correct op

Wat zijn de maten die u ingeeft?

Breedte: Meet de breedte op 3 verschillende hoogtepunten. Gebruik dan de kleinste maat.

Hoogte: Meet de hoogte op 3 verschillende breedtepunten. Gebruik dan de kleinste maat.

Diepte: Meet de gewenste diepte op.

Na de bestelling, de levering

Met de nodige zorg maakt onlinekastenopmaat.be jullie pakket klaar voor levering. Samen met alle onderdelen en toebehoren ontvang je van ons ook een gedetailleerde montagehandleiding.

Wij streven er naar om kwaliteitsvolle producten af te leveren en kiezen er dan voor om het transport en de levering door onze eigen mensen te laten uitvoeren. Tijdens het productieproces nemen wij contact met u op om samen een gepaste datum en tijdstip af te spreken voor de levering van jullie inbouwkasten.

Wij leveren uw kast op maat aan huis

onlinekastenopmaat.be

Bouw zelf jouw droomkast!